Odsustva ...:)
4 posters
Stranica 1 / 1.
Odsustva ...:)
Ako ne možete nekad doći na forum,zbog slave,rođendana,ekskurzije,ili zboh nečega drugog ovde napišite zašto nećete dolaziti neko vreme.Ako više ne želite da dolazite na forum,takođe,ovde to napišite....Idete na more:napišite to,napišite i koliko dana nećete dolaziti na forum.
Evo,ja neću biti 14.11. na forumu.Slavim rođendan....Molim vas da ne pravite NERED. Ma znam da nećete,vi ste dobri članovi...xexe
Možete mi čestitati rođendan u temi za to,a ne ovde.
Evo,ja neću biti 14.11. na forumu.Slavim rođendan....Molim vas da ne pravite NERED. Ma znam da nećete,vi ste dobri članovi...xexe
Možete mi čestitati rođendan u temi za to,a ne ovde.
Re: Odsustva ...:)
ja necu moci da budem na forumu od 2.1.2010. do 8.1.2010.idem u selo.
kikiriki- Aktivan član
- Broj postova : 288
Ja necu sada moci cesto dolaziti zbog skole i obaveza
Pixy- Moderator
- Broj postova : 110
Evo i ja sada da kazem....Necu postovati na forumu mnogo,mnogo sam tuzna zbog mog psa....
Ja necu biti tu od sledece nedelje, pa do sredine jula tu, idem u selo!
kikiriki- Aktivan član
- Broj postova : 288
sry ja sam sad dosla(nakon 500 god xd) laptop mi nes nije htio i sad mal slabo radi al ide xd i taman kad su popravili...skola tak da i zbog skole nisam dolazila sad sam srednja pa jos vise ucenja a pogotovo gima :/ sad sam malo zbunjena posto me nije bilo dugo...je li ovo isti onaj forum?jer znm da sam isla na ovaj i mislim da je kaca napisala i dala link il nezz vise da odem na drugi al bio je svjetliji i gore velika slika od psa al se mijenjala...zbunjena sam
:)- Početnik
- Broj postova : 4
Stranica 1 / 1.